Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

En stor dröm för de allra mesta av oss är att vinna på Triss. Ett enormt bidrag i kassan utan större ansträngning är vad de allra mesta av oss antar tillverkar lyckan fullkomlig. Flera vill resa, inhandla ny automobil alternativt båt, investera slantar för framtiden, skänka pengar till bättre behövande, börja ett företag, modernisera garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att sätta sprätt på slantar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer likadana rutiner och lever på likadana budget. Fantasi blir till realism.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är egentligen rätt så enkelt, ungefär var femte bit ger avans. Dock så är de större vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju ej direkt miljonär utav att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man inbringa flesta vinster så är det desto svårare, för de är rara. Innehar man tur så skrapar man fram tre TV-rutor vilket innebära att man får fler en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor samt högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram belopp inuti klöversymboler.

För flera är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade alldenstund det ej blott skänker en en massa slantar utan även stabilitet och bestämdhet för många år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att sätta sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år samt ungefär hälften av denna belopp går tillbaka till spelarna. De som absolut kan anföra sej vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns ja fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest berömda. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på samtliga de kittlande reklamerna man tittar på i samhället, vem minns till exempel inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor samt skänker vinst på opp till 200 000 kronor. Tialotten innehar nämligen lägre kostnad än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att inhandla dessa små skraplotter om och om åter. Många gör det rituellt var dag, vecka eller månad, när andra gör det då och då, när de får ett infall. Somliga gör det i par, andra för sig själv. Några tycker om att skrapa cyber lotter på webben medans andra föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar samtliga som lirar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.

Be the first to comment

Leave a Reply