Finna korrekt spelbolag

Det gäller inte blott att finna rätt samt bäst spelbolag, det finns flera fallgropar man borde avstyra om man vill skrapa lotter på internet för att vinna slantar.

Men om vi börjar med rätt spelbolag så är det i alla fall ett som man skall sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som förutom att de stoppar samtliga möjligheter för övriga spelbolag att handla eller inneha spelbutiker i Sverige också innehar det föga berömmande världsrekordet i bestämt dåligast vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att förlora dina surt förvärvade slantar är därför att spela på nätet hos dem.

Lite siffror om du ej vill ana mig (och jag är inte förvånad, för vem skulle tro att ett företag med sådana chanser att bliva dominerande har så lite kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett utav de ledande svenska spelbolagen som tvingats utomlands för att kunna finnas.

Så, vem har de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt till exempel Betsson?

Här gäller inga odds, det finns bara en säker vinnare om man tittar på till dig som spelare – det är Betsson.
Tittar på man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten utav pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Tretal skrap. Utav en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter är blott 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% utav Trio- skraplotterna skänker avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden enorm

I en följd på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, somliga spel innehar en vinståterbetalning på 95%, det fördubblade mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att filosofera på när man skall välja spelbolag är att spela på sajter som är alternativt deras bakomliggande bolag, eller i var fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU gäller nämligen (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en vinst som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas åter.

Spelar du å andra sidan på exempelvis Amerikansk sajt så kan du, absolut som pokerspelarna man absolut läst om, dubbelbeskattas samt det blir bara en fjärt kvar utav din en gång så stora vinst på din skrapade kupong.

Visste du förresten, vad gäller pokerspelarna att de behöver skatta för sina vinster, men får ej dra utav något när de förlorar.

Håll ögonen öppna efter spelbolag som ger dej en bra och saftig belöning.

På detta fason kan man mestadels mer än dubbla dina insatser.
Spelbolagen innehar börjat ge mer samt mer i frikostiga belöning när man öppnar ett spelkonto – eller sätter in mer på pengar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den ökande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Belöning på mer än 100% är inte ovanliga idag.
Men man måste vara lite engagerad själv och bese vilka spelbolag som ger bäst bonus just nu.

Stick idag iväg härifrån till ett spelbolag och raspa ihop en miljon eller två, men ej på Svenska Spel.

Be the first to comment

Leave a Reply