Spela skraplotter samt vinn jackpotten idag!

Att spela skraplotter är ett lätt, men på bästa sätt, fason att alstra lite extra gastkramning i sin vardag. Känslan när man sitter med en oskrapad skraplott framför sej kan många gånger vara riktigt kittlande. Blott det är värt en hel del.


Klicka på bilden för att spala skraplotter

Många utav oss fantiserar om att inbringa största vinsten, miljontals kronor samt en ekonomiskt problemfri vardag. Det är emellertid relativt få som faktiskt vinner högsta vinsten på en skraplott – en utav två miljoner trisslotter ger den högsta vinsten på 2, 5 miljoner kronor. De flesta av oss blir självklart också glada för några extra pengar i plånboken, man kan vinna allt från några tior till flertal hundra tusen på att spela skraplotter samt ehuru oddsen ser svåra ut vinner människor varje dag en mängd slantar på att spela skraplotter i Sverige. Var dag!

Att spela skraplotter är att totalt förlita sig på turen. Man har inga akt att välja, ingen strategi eller strategi för att få de bästa oddsen att vinna på sin skraplott – det är ett lätt fason att skapa spänning i vardagen samt att, om man innehar tur, utöka sin penningförråd.

Är man inte en person som litar till turen så är skraplotter antagligen ej det bästa spelet för en. Man kan istället spela på hästar alternativt vadslå på fotboll och då läsa upp sej redigt på de annorlunda hästarna eller lagen samt följa oddstabellerna detaljerad. Okej är turen alltid en variabel som man behöver förvänta, men betting skänker mer kvalificerad tur än att spela skraplotter skulle man kunna säga.

Det finns flera spelbolag i Sverige som distribuerar skraplotter. TRISS är den största skraplotten vi innehar, den kostar 25 kronor för en lätt samt 50 för en dubbel. Tialotten är en annan omtyckt skraplott på den svenska markanden, den kostar mindre men ger också lägre vinster.

Man inhandlar skraplotter hos sitt spelombud. Spelombud är lite varstans, ofta i ett flesta varuhus alternativt i en affär. Man kan välja att betala sin skraplott samt skrapa den direkt, eller suga på karamellan samt spela skraplotten i hushållet istället. Det är hos spelombuden man oxå löser in sin skraplott när man får vinst. Spelombuden kan så klart inte fixa in de högsta vinsterna, men de kan alltid hjälpa en med var man ska vända sig för att fixa in sin storvinst.

Något som blir allt mer populärt är också att spela skraplotter på webben. Det finns många spelsajter som offererar skraplotter och utbudet blir större samt större för var år. Svenska Spel innehar egna onlinespel, bland andra kan man spela skraplotter. Andra omtyckta spelportaler vari man kan spela skraplotter är Unibet, Betsson, därtill Vera & John. Varje spelsajt brukar ha både berömda skraplotter, men också sina egna typer. Man får testa sig fram till vilka skraplotter man anser bäst om att spela.

Olika personer spelar skraplotter utav lite olika orsaker. Vissa för det bara för spänningens skull, medan andra intensivt önskar att inbringa storvinsten. Några blir glada för de mindre vinsterna och förväntar sej inte att vinna jackpot. Oavsett vilken motiv man har till att spela skraplotter så är det en ganska så billig spänningshöjare i vardagen, som – om man innehar riktig tur – kan göra en burgen.

Be the first to comment

Leave a Reply