Välj rätt kort och vinn guld med Trio skraplotter

Trio 3WOW är spelbolaget Betssons vidareutveckling av den mycket tråkiga Trisslotten.

Som alla spel idag som finns online är det en fantastisk grafik och animering med läckra ljudeffekter som förhöjer lusten att spela på Trio skraplotter.

Jämfört med Triss och andra Triss(-ta) skraplotter på ark har du mycket större möjlighet att vinna på en Trios skraplott.


Klicka på bilden för att spela 3WoW skraplott med bonus med svenskt bolag

Spelet är lika enkelt som Trisslotten. Välj ett kort, raspa fram tre likadana belopp så har du vunnit detta.

Varför jag spelar nästan bara detta spel

Trio skraplotter tycker jag helt enkelt är ett av de mest enkla lotterierna som finns online. Snabbt att agera samt med bra vinstchanser, mycket mycket bättre än pappersskrapet Triss.

Visst har lotterierna och då kanske i synnerhet skraplotterna utvecklats otroligt mycket sedan de allra första pokerspelen började dyka upp på nätet. Men det finns så många skraplotter att välja på online nuförtiden att jag tyckte det var besvärligt att välja vilket jag skulle ge mig i kast med.
Sedan hittade jag Trios på Betsson, det ligger i enlighet med min avseende i en egen kategori för sig.

Trios skraplotter är lite beroendeframkallande.
Inga komplicerade bestämmelser att följa kan vara en av anledningarna att jag med många andra älskar detta spel – jag tycket att detta är bra på det stora utbudet av skraplotter online.

Inte alla kanske diggar denna art av lotteri, de kanske vill ha mer komplicerade spel alternativt spela på andra skraplotter, enarmade banditer, poker alternativt casino, men jag diggar stort detta spel men antagligen mest för sin enkelhet och de bra oddsen. Jag får inte glömma dän möjligheten att vinna stora pengar oxå, för det är väl det det handlar om egentligen? Drömmen om jättejackpotten !

Vi alla har drömmar även de riktigt rika och berömda drömmer om “guld”, det är på grund av detta skraplotterier som Trio är så kul samt dramatiskt – drömmen om den riktigt stora vinsten.

Vi kan lämna den dystra vardagen för en stund (minsann 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan) och drömma oss dän till stället där det finns ordentliga rikedomar att hämta.

Jag personligen älskar den här biten av spänningen och förväntan samt använder aldrig funktionen att systemet skall skrapa åt mig. Däremot måste jag visa lite självdisciplin efter att jag öppnat några skraplotter samt vunnit så att jag inte ökar insatsen alltför mycket – det gäller ju att agera inte blott med känsla utan med huvudet oxå. Så själv har jag satt upp en barriär per månad hur mycket jag lirar för och hitintills ligger jag faktiskt på plus.

Så kära läsare, gå till någon av spelsajterna, välj skraplotter och finna Trio skarplotter, själv anser jag nog att Betsson har de bästa spelen, känns säkrare och vad jag vet har de inte försökt att lura någon lirare på sin vinst.

Vi kanske se’s över en skraplott därute i cyberrymden, vem vet?

Be the first to comment

Leave a Reply