Bjud på cola zero och sockerfri sockerdricka

Socker är inget vidare. Ändå är det svårt att undvika sockret. Vanlig mat kryddas med socker och det är svårt att hitta godis som inte är utan det vita giftet. Men det är klart, du kan satsa på sockerfria produkter och så även sockerfria drickor som cola zero.

Vissa vill äta bättre. Men man kanske ändå vill dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka. Läsken kan bli avslagen.

Gör egen cola zero hemma

cola

De läsk du köper i butiken håller inte länge. Det dröjer inte länge. Då är den inte god längre.

Du får ingen avslagen sockerfri läsk med en läskmaskin. Läsken blir exakt som du vill ha den. Du använder din Sodastream eller annan läskmaskin med läskkoncentrat och får sedan en flaska eller ett glas.

Köp läskkoncentrat för cola zero eller kanske för sockerfri sockerdricka och så har du din favoritdricka precis när du känner för det. Då behöver du inte tänka på sockret.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. Aromhuset är inte en av dem.

För alla tillfällen

Kanske känner du någon som gillar sockerfri läsk? Alla gillar inte hemmagjord Julmust.

Om det står att läsken är utan socker så litar man ju på det. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Dina gäster kommet att bli förvånade av den goda smaken.

Då kan du säga att essenserna är sockerfria. Du kan välja smaker för bubbelvatten eller för läsk.

Sockerfri läsk – när ska du bjuda på det

Du ska inte begränsa dig när du har en läskmaskin. Tappa upp en flaska av din favoritsmak. Våga testa. Du kan göra eget mineralvatten till middagen.

Två droppar essens räcker för att få mycket smak.

Efter en tid är du smaksäker och vågar göra egna smaker. Alla smaker blir inte perfekta. Prova i mindre mängd först för att se om det blir gott. Håll dig till receptet för bästa resultat.

För mycket koncentrat är inte gott. cola innehåll Hemmagjord läsk är billig läsk just för att du inte måste överdriva. Det krävs inte mycket för att lyckas med smakerna. Då har du alltid din favoritläsk hemma.

Be the first to comment

Leave a Reply