Det nya svenska företaget säljer desinfektionsmedel till sjukvården

Företaget i fråga heter desinfektionsfabriken.com.

Om du behöver desinfektionsmedel i din verksamhet så kan du beställa det online.

Du kan inte få tag i tomflaskor någonstans. Man ser också en brist på biocider och glycerin. Skenande priser.

desinfektionsfabriken.com kan trots detta leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål. Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Biocider och desinfektionsmedel är i stort sätt samma sak.

handsprit

Våra produkter produceras på ett annat sätt. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Företaget har utvecklat en unik Smutsknäckare som tar död på det mesta i bakterieväg.
Alla produkter för desinfektion innehåller en extra dos av tensid för effektiv rengöring. Produkten är helt unik på marknaden.

Våra biocider angriper bakterierna direkt och ingenting slösas bort.

Medlen är katjoniska. positivt laddade. Negativt laddade virus dras till den positiva laddningen.

Den positiva laddningen gör att bakterierna dör direkt.

Produkten är skonsam mot huden även om du använder den under en längre tid. Handsprit tvättar bara bort det naturliga fettet. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

desinfektionsfabriken säljer handdesinfektion. Nu finns ytdesinfektion i sprayformat. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Om man inte vill betala så mycket för produkterna så kan man späda ut dem med vatten så att priset per flaska bli lägre. Det är inte ovanligt att priset kan mer än halveras.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Det blir många flaskor. Du räddar miljön med en sådan insats. Du sparar även in på produktionen.

Försök att hitta andra vägar. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 1-liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Om du vill rengöra visir så måste du använda ett triple action desinfektionsmedel. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Koncentrat att späda med vatten till desinfektionsvätska för desinfektionsbad av visir, skyddsglasögon, utrustning och tvättbara munskydd. Ett enkelt 32-liters visirbad finns också.

Desinfektionsfabriken.com servar många städbolag och vårdinrättningar.
Flaskorna är inte så bra som du tror, det är bättre att köpa koncentrat.

Varorna får ett högt betyg av coronavirus.info.info.

Be the first to comment

Leave a Reply