Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

spray

Om du har en god kommunikation så fungerar det

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Det kan såra. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Genom att lägga fram ärendet försiktigt kan du be dem att få bort dålig lukt i skor. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Om man vill ta bort lukt är det troligt att man också blir intresserad. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. Sprayen kan användas från topp till tå.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Tänk på hur du beter dig

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Tänk på vad du säger. Men du måste också agera ibland. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Ibland kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Tillämpa diskretion. deo mot kraftiga svettningar
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Du kan ju utgå från dig själv.

Känn dig trygg när du använder sprayen

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Självklart är den skonsam. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.

Be the first to comment

Leave a Reply