Spela en magisk Genie skraplott via olika spelsajter online

Det finns flera olika spel att ta del utav online nuförtiden och bland dem finns t.ex. en Genie skraplott som är väldigt underhållande för många.

Att spela skraplotter har varit ett stort intresse för människor sedan de först kom ut på marknaden under år 1974 i delstaten Massachusetts i USA.

I närvarande tid kan man själv köpa en skraplott både i en vanlig butik, via internet och mobilen. Digitala skraplotter som man kan finna online är en av de mest populära varianterna. Det finns flera sajter som erbjuder denna tjänst till sina spelkunder, du har bland annat Svenska spel och Bettson att välja mellan. Betsson ger tillbaka ca 98% för dom konkurerar med andra bra företag som Ladbrokes och Unibet. Svenska Spel har monopol i affärerna och behåller ca 50% – sämsta stället att spela skraplott.

När du ska välja bland de olika skraplotter som finns tillgängliga, kan du börja genom att kolla igenom de olika kategorier av skraplotter som finns. Du kan bland annat välja fantasi skraplotter och klassiska skraplotter. Bland de fantasi skraplotter som finns att välja har du säkert hört talas om en Genie skraplott, Trio, Golden Island och Treasure Island. Det finns flera olika underhållande varianter att välja bland och det handlar bara om att finna den som passar just din spelsmak.

En Genie skraplott

Om du har valt att spela en Genie skraplott ska du som spelare dra din dator mus över de tre lampor som visas, för att släppa dina Genies fria. Du vinner om de som släpps håller i samma sten. Sedan finns det en fjärde lampan som visar den vinst du får.

En skraplott kan man antingen spela på skoj eller spela för att vinna en vinst. Skraplotter kan leda till att du kan vinna flera miljoner om du har turen på din sida vid skrap av t.ex. en triss lott.

Betsson är ett spelbolag som erbjuder dig olika lotterier, men de har även flera andra spelautomater som t.ex. Casino, Bingo eller kanske Betssons Poker låter roligare. Betsson är en spelsajt som har kunder från hela världen.

När du är registrerad hos Bettson får du den bekväma funktionen av att få din vinst summa skickad direkt till ditt konto på hemsidan. Jämfört med andra platser som du kan köpa en skraplott hos är denna variant enkel och gör det mesta automatisk för dig. Du kan även om du vill använda en viss knapp när du spelar i ett lotteri och få hela lotten skrapad automatiskt.

För att börja spela hos Betsson går du till deras huvudsida och väljer den kategori som du vill ha i deras lobby, sedan vilken lott som du önskar att spela, som t.ex. en fantasi skraplott vid namnet Genie skraplott eller Trio. När du valt din lott kommer en ruta att komma fram och fråga dig om du vill logga in eller om du vill spela på skoj. Om du söker ett gratis spel är det bara att välja att spela på skoj och sedan följa de instruktioner som finns med i spelet för att starta.

Det finns flera olika spelsajter som du kan nå via webben och hos dem kan du spela ett lotteri som bland annat en underhållande Genie skraplott.

Be the first to comment

Leave a Reply