Få valet av en gratis skraplott hos olika spelsajter online

Skraplotter är en underhållning som flera älskar att spela och online kan man just nu även få valet av en gratis skraplott via olika spel sajter.

Vad är en skraplott?

Skraplotter är ett spel som man kan vinna pengar på och de har sitt ursprung i Massachusetts, USA, det var där den första skraplotten tillverkades och såldes under 1974. Men idag kan man t.ex. köpa olika skraplotter som triss lotter både i butiker och digitalt via internet. Och under den senaste tiden finns de även att köpa och spela via mobilen för de som föredrar denna enkla alltid tillhands variant.

Med skraplotter kan en spelare vinna allt från en tia till flera miljoner kronor. Det finns flera olika att spela och bland dem finns t.ex. triss skraplotter.

Valet av en digital skraplott kan man finna som sagt via internet. Det finns olika sorters spelsajter med lotterier som erbjuder dig valet av flera skraplotter som man kan spela och vinna pengar ifrån.

När man besöker spelsajter som bland annat Svenska Spel, Skraplotto eller det mer populära valet som är spelbolaget Bettson nuförtiden, köper du en skraplott och skrapar den på direkten där du får den. Jämfört med att köpa en skraplott i en butik får du även dina pengar skickade direkt till kontot som du har på spelsajten, om du får en eventuell vinst. Det är enkelt och har flera fördelar än att köpa dem direkt från en butik. Du kan till och med trycka på en knapp för att få din skraplott skrapad direkt automatiskt.

Förutom de vanliga spel som finns på t.ex. Bettsons hemsida finns även valet av gratis spel. Du kan spela på skoj, men även få chansen till att vinna produkter utan att ens satsa något. Du får bland annat som en ny spelare på sajten en gratis skraplott att spela för, något som kan leda till en vinst.

Hos Betsson spelbolag har du flera olika spelautomater att välja mellan, du kan t.ex. välja att spela i deras Casino, Bingo, Games och Lotter.

För att börja spela hos Betsson är det en fördel att skapa ett konto innan man börjar spela ett spel. Det gör det enklare om du vinner att få din vinst direkt in på ditt konto. För att skapa ett konto är det bara att gå högst upp på deras hemsida, där det står öppna konto! i orange färg. Det finns instruktioner som hjälper dig på vägen.

När du ska starta ditt spelande av t.ex. skraplotter, går du till lotter på deras huvudsida, sedan är det bara att gå till deras lobby och välja bland de olika kategorierna. Du kan välja att spela t.ex. klassiska skraplotter eller fantasi skraplotter.

Bland de olika fantasi skraplotter som finns kan man t.ex. finna en Genie skraplott att spela. Detta spel går ut på att man med musen drar den över de tre olika lamporna som finns för att kunna släppa alla Genies fria. Om någon av dem tre håller samma sten så vinner du. Den fjärde lampan som finns kvar visar den vinst du får.

Spelbolag som Betsson har flera olika skraplotter att erbjuda sina spelar, men även en gratis skraplott som man kan spela fritt med på hemsidan.

Klicka Här för Betssons Gratis Skraplott.

Be the first to comment

Leave a Reply