Att vinna mycket pengar på scratchlotter

Som Shakespear (nära nog) sade: ”Att vinna pengar alternativt inte vinna pengar det är frågan?”

Utan att gå för djupt in på frågan om statliga monopolföretag eller fria kapitalistiska spelföretag är bäst för oss spelare så kan jag bara kort konstatera att det statliga (i alla fall i Sverige) har hälften så bra vinståterbetalning som de fria. Så vill du vinna pengar på scratchlotter är det definitivt inte det statliga monopolföretaget Svenska Spel du skall satsa på.

Att sedan konkurensen emellan de olika spelbolagen är till godo för oss spelare borde oxå vara känt för så länge det finns konkurrans så finns det en piska för de konkurrerande spelbolagen att ständigt bese vad marknaden vill hava samt vara bättre är sina konkurrenter.

Utan konkurrens hade möjligheten att agera avgiftsfria scratchlotter knappast existerat.

Men alla (fria) spelbolag erbjuder chansen att spela gratis på nära nog alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte blott på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera.

Så skrapa gratis främst för att bli varm i kläderna samt försök lista ut en strategi hurdan du skall besegra spelbolaget på alla sina pengar.

Jag har en mycket enkel strategi själv, som du får veta nu.
Som du vet så vinner man inte pengar vid var ny skraplott, men man bestämmer själv insatsen vid varje spel. (Prova att fråga något av dina lokala spelombud om du kan få anskaffa dina Trisslotter för blott 5 kronor för att prova lite försiktigt). Agera med en mindre insats ett antal gånger (du bestämmer själv hur pass kall du skall vara) för att sedan höja insatsen när din intuition säger att “Nu kommer det en scratchlott med avans”.

Det fungerade inte hos det lokala spelombudet, men när du lirar scratchlotter online gör det. Du bestämmer själv insatsen.
Till skillnad mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på skraplottenm du lirar på.
Det brukar fluktuera emellan en femma per scratchlott ända opp till över 200 kronor. Innebär givetvis att ju högre insats – desto större chans att vinna de stora pengarna.

Enorma jackpottar betals ut, toppvinsten på en svensk spelsajt (Betsson) lär ha varit till en norsk pojke som inkasserade 106 miljoner kronor.

Bonusar på mer är 100% av insatt belopp – med andra ord sätt in 5 000 kronor samt spelbolaget ger dig 5 000 kronor mer att spela för.

Mer än 100- talet annorlunda typer av scratchlotter med grafik och upplevelser som måste ha kostat förmögenheter att ta fram.

Vinna pengar

Så Mr. Shakespeare, svaret på din fråga måste bli: ”Nog går det att vinna mycket stora belopp vid spel online bland annat på de annorlunda typerna av skratchlotter.”
Visst det är i mångt samt mycket som ett lotteri, man ska ha mycket tur men det går också att skrapa en aning strategiskt.

Agera på spelbolag som finns i EU

Annars riskerar du på grund av skattemyndigheters fula dålig vana att vilja brandskatta till sig alla pengar (moderna tiders pirater?) att bli dubbelbeskattad.
Först skattar du i landet du spelat scratchlotter och sedan får du till den svenska skattmasens belåtenhet oxå taxera här i Sverige.

Skratta istället för att skatta

Det har varit en del artiklar om pokerspelare som fått dubbla skatter, de måste först skatta i landet de spelat i och sedan i Sverige. Som grädde på moset är det tydligen också så att de måste skatta för vinsterna men får inte dra av något när de förlorar. Jag har döpt det till “Omvänd orationell skattelogik”. Men nu har du vunnit pengar, låt oss säga den blygsamma summan av 10 miljoner kronor på ditt senaste skrap på en av Betssons skraplotterier. Det finns en EU dom som säger att om någonting redan är skattat för i ett EU-land så kan inte sedan Sverige skatta det ytterliggare – bra för dej, sämre för den svenska skattmasen!
Skatta mindre – skratta mera.
Som någon nu bortglömd makthavare borde ha sagt “Det är roligt att skratta”.

Finna bästa oddsen att vinna pengar

Ett sista tips som kan vara värt en fullkomlig del om du vill vinna pengar.

Vem har de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt till exempel Betsson?

Här gäller inga odds, det finns blott en bestämd vinnare om man tittar på till dig som spelare – det är Betsson. Ser man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna skänker vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden enorm.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Istället för Good luck önskar jag dig Gott Skrap

Be the first to comment

Leave a Reply