Spela på dramatisk 3wow skraplott på webben

3WoW skraplott spel är en skraplott som ingenting övrigt, och är en av de mest populära online på webben spelen av ett mycket gott anledning – välj rätt kort och du kan ta hem den fantastiska summanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska sajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den första skraplotten framställdes med assistans av manuella metoder för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta sker vinner spelaren denna summa. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal olika sätt att ta hem på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på webben skraplotter. Om du inte vill spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att prova satsa på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att alla online på internet spelportaler har chans att provspela helt gratis. Du behöver inte vara nervös att spela, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelsajter och räcker inte det så kan brukar det även finnas en supportfunktion.

Före du börjar satsa på ditt 3Wow spel, läs detta som bitvis är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla

Om du känner dig osäker på hurdan spel funkar så kan du agera ett mängd omgångar helt avgiftsfri. Då väljer du först att spela på skoj.

Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten före du börjar agera med riktiga pengar.

Sedan är det bara att växla till läget där du spelar för riktiga pengar samt välja hur mycket du vill satsa med plus- samt minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja emellan och skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du då riktig tur kan du ta hem riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!

Att alla spelsajter med online spel, inte bara 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre dramatiska,vinner du desssutom 11 miljoner eller de femtiofem tusen kronorna var månad så bör även din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply