Bli rik som ett troll på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott och kommer i både enkel och dubbel variant. En av fem lotter bär på vinst samt dubbellotterna ger flesta vinstchans än enkellotterna, men de större vinster på en Triss skrap lott är förstås små – 25 kronor, 50 kronor alternativt 100 kronor. Triss skrap saluför bäst och är mest känd utav samtliga skraplotter i Sverige. En lätt trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Var morgon i TV4: s nyhetssändningar sitter en euforisk själ, förväntansfull inför den liveskrapning som han alternativt hon innehar vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är allaredan absolut. Maxvinsten är en rafflande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med andra ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år samt gör stora vinster. Endast hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är tillräckligt för att göra flera människor både glada och rika. Att handla ett Triss skrap då och då är ingenting man blir fattig på samt spänningen det skänker att skrapa en trisslott är väl värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Flera kör sitt Triss skrap rituellt, man handlar lotten likadana veckodag samt samma klockslag varje vecka, kanske har man till och med en strategi för att välja bit ur högen. Sedan skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, fyrkant för fyrkant, eller fort och hetsigt för att få skrapande överstökat. Vissa skrapar sin trisslott med nageln, andra med ett peng samt ytterligare andra med särskilda skrapverktyg. När en del är noga med att skrapa dän varenda kvadratmillimeter utav sin trisslott så skrapar andra bara absolut fram siffrorna för att avgöra om man fått avans alternativt icke.

Det är en extra ruta på en triss skrap, den multiplicerar en möjlig avans. Denna ruta visar antingen x1, x2 eller x10. Om man skrapar fram en avans på 1000: – samt sedan får x10 i extrarutan så vinner man alltsammans 10 000: -.

Fastän det såklart är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen på webben eller genom prenumeration till mobilen.

Man måste vara 18 år för att spela Triss skrap därför att Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt ansvar för ansvarsfullt spelande och för att motverka spelberoende.

Innehar man svårt bekymmer med sitt spelande och handlar för många trisslotter för ofta, så är det hjälporganisationer att vända sej till. Det är lätt att hamna i fällan där man tror att storvinsten bara är ett endaste Triss skrap dän.

Be the first to comment

Leave a Reply