En trisslott gerlite tillägg spänning i vardagen

Trisslott – ett glosa fullt av så mycket hopp samt så flera drömmar, för så väldigt flera människor. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst samt med en trisslott känns den drömmen alltid förhållandevis i närheten av.

Flera innehar en veckotradition av att handla en trisslott alternativt två – kanske till veckoslutet för att fira utav jobbveckan. Övriga inhandlar sin trisslott en del mer sporadiskt. Vissa söker sedan indikation i vardagen som tyder på att man är tur följd, som skänker resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att handla en trisslott innebär ingenting särskilt enormt gap i plånboken, men blott om man stå sig sig till en trisslott då och då. Det är de som blir smått besatta utav att handla trisslotter och för vissa går det riktigt illa. Man skall på grund av detta göra opp med sig själv om hur mycket slantar man tänker spendera på trisslotter var vecka eller månad.

Att spela trisslott ska helst ses som ett dramatisk nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Okej får man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan samt skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man skall veta att oddsen är liten.

Att vinna mindre summor på sin trisslott är emellertid förhållandevis vanligt och det är inte så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en tillägg femhundrig till helgen kännas riktigt fint då och då.

Spelar man inte så vinner man ej – samt det är totalt klart sant, men man fölorar heller zero på att ej spela. Huruvida man matchar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man diggar spänning samt chanstagning så är det ett billigt nöje att raspa en trisslott i veckan samt vem vet – turen antagligen är en dag!

Samtliga sitter vi egentligen alltemellanåt och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor belopp slantar. Resa? Köpa hus, alternativt kanske en båt? Satsa? Betala utav skulder? Ge bort pengar? Förnya garderoben..? Drömmar har vi flera samt det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott alltemellanåt hjälper en att drömma enormt.

Det finns lite olika varianter utav vinster på trisslotter, ej bara de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster därinnanför både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man återigen får raspa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett visst antal år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott samt en stor dröm för många. Vem skulle inte ämna dra hem en sådan avans på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan inhandla trisslotter hos sitt spelombud, alternativt raspa cyber lotter på spelbolag på webben.

Be the first to comment

Leave a Reply