Du måste prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott och inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns på webben. Inte blott snygg grafik samt teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att satsa på skraplotter 3Wow är mycket enkla, och ett bra tips för att lära sig hur detta spel funkar utan att chansa några pengar är möjligheten att provspela totalt avgiftsfri.

Du har säkert tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja agera på webben så behöver du inte vara nervig eller bekymrad, de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla olika spelvarianter och om det inte räcker så kan du mejla alternativt ringa till deras stöd. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast har öppet dygnet runt

Om du vill börja med att pröva exempelvis 3wow så kan du satsa gratis för att begripa hur spelet fungerar samt då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med hur skraplotten funkar före du börjar spela riktiga pengar.

När du lite senare är varm i kläderna samt börja agera med riktiga pengar är det bara att växla till detta och så får du välja hur mycket du vill investera i var spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du antar gömmer drömvinsten samt börja agera. För om du väljer rätt kan du skrapa fram samt vinna riktigt riktigt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en ruta i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång till dej.

Tänk dej att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren samt har du turen med dej kan du vinna riktigt riktigt stort.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos till exempel Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela femtiofem tusen kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att investera så lite som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre summa du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller helt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en viss anka bona opp en turkrona samt låta den deltaga!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter på internet, inte blott 3WoW, jättehäftig och snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna varje månad så bör din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply