Man behöver testa experimentera 3WoW skraplott

3Wow är en hävdvunnen skraplott och inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna finns på nätet. Inte blott attraherande grafik samt teman utan de kostar inte mer än du önskar göra av med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bäst tips för att bilda sej hur spel fungerar utan att chansa ett litet antal slantar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du innehar absolut förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon utav de “gamla vanliga bekanta” där du hittar man trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Men om du idag önskar börja spela på internet så ska du ej vara nervig alternativt orolig, de större spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla olika spelvarianter och om det inte räcker så kan man eposta eller ringa till deras stöd.

Om man önskar börja med att pröva till exempel 3wow så kan man spela avgiftsfri för att begripa hur spelet funkar samt då väljer du först att “Spela på skoj”.
Då kan man raspa hur mycket man önskar så att du känner dej i hemmet med hurdan skraplotten funkar innan man börjar spela för riktiga pengar.

När du en del senare är varm i kläderna samt börja spela med riktiga pengar är det blott att växla till detta och så får man välja hur mycket man vill investera i var spelomgång.

Efter gäller det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten samt börja spela.
För om du väljer rätt kan man raspa fram samt vinna riktigt riktigt enormt.

Om du önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar man en fyrkant i taget, men om du innehar bråttom (att vinna? ) så väljer du “Skrapa alla” då skrapar systemet samtliga rutor på en gång åt dej.

Tänk dig att du vinner! då kan man raspa på vinstfördubblaren samt innehar du turen med dej kan man vinna riktigt riktigt mycket stort.

Idag skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om man skrapar fram rutor med pengar så innehar man hos exempelvis Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När du satsar går det att satsa så lite som 5, 50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre summa man satsar desto större slantar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel.

Är man så tursam?

Antagligen behöver du som en viss anka putsa opp en turkrona samt bevilja den deltaga!

Som jag författade tidigare så innehar alla portaler på internet, inte bara 3WoW, jättehäftig och attraherande grafik samt det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna var månad så borde din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply