Något av allt du bör kunna om att agera skraplott online

Kan man ha förtroende på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det verka, en aning nervöst att investera pengar över internet samt sedan vara osäker på om vinsterna verkligen betalas ut.
Svaret på frågan måste bliva, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för Betssons Skraplott on-line jippo

Åtminstone de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad innefattar tekniken samt att allt sköts adekvat. Om inte dras deras spellicens in med direkt effekt.

Men ett tips; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att läsa eventuella kommentarer.

Du kan vara säker på att folk är snabba att lägga ut recensioner om de blivit lurade på något fason.

Agera gratis, stämmer det?

Jo, man kan agera helt gratis så länge man vill samt orkar på de allra flesta spelen. Man spelar ”På kul” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de olika spelen tidigare ska hava en möjlighet att bilda sig de där och prova på utan att riskera några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att anträda spela med riktiga pengar.
Men de som önskar att man kan spela gratis med låtsaspengar och sedan noppa ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nära nog alla spelen kan man spela gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis också ett sätt för spelbolagen att locka folk att börja spela, men ändå en jättebra funktion så att nya spelare inte behöver vara nervösa.

Men nuförtiden finns kampanjer där du kan få ett mindre mängd skraplotter att spela online för totalt gratis samt faktiskt ta ut pengarna du vinner.

Häftig belöning

Jo, det kan man faktiskt säga. Över 100% i bonus när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor och vips så har du 8 000 att agera för.
Alla spelbolagen erbjuder annorlunda former av fantastiska bonusar, en del av dem till samt med mer än 100% på insatt belopp. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån korkade, alla bonusar finns för att spela skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men å andra sidan kan man vinna med assistans av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt lite bland annorlunda spelsajter för det kan vara mycket snåriga regler runt detta.

En aning om bonusregler som kan vara bra att veta. Men dessa varierar emellan bolagen och mellan annorlunda spel.

Såhär kan det funka:
Antaga att du får 100% bonus samt sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto och spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin belöning.
Det innebär att du skall omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor före du kan plocka ut din belöning från kontot.

Mestadels skapar spelbolagen ett par konton, ett för satsade pengar samt vinster samt ett för bonuspengarna för att avskilja dem åt. Skänker en enkel överskådlig bild av hurdan mycket du har att spela för och även bra för spelbolaget.

För krångligt med belöning?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid plocka ut eller agera skraplott online för, resten kan du förgät samt ägna dej till att vinna mycket istället.

God tur!

Be the first to comment

Leave a Reply