Nu är det hög tid att agera skraplott online

Om du aldrig dessförinnan provat att skrapa en skraplott online så är dags nu.

En hel räcka med “svenska” populära online spelportaler som MrGreen, NordicBet, Betsafe, Ladbrokes, Expekt, Betsson, Cherry, CasinoEuro, William Hill har hundratals olika potential varianter på svenska skraplotter online.

bästa av allt, alla spelportaler erbjuder förutom frikostiga bonusar på över 100 % på insatta pengar också att du kan prova på att spela med totalt avgiftsfri skraplott.

Betsson är en av de största spelportalerna så vi går in där samt det första intrycket är att denna spelsajt har jätteläcker grafik, animeringar samt utformning – att ljudet är anpasat till respektive spel förhöjer spelupplevelsen en hel del.

Nu antagligen du börjar förstå hurså fler och fler väljer att agera skraplotter online, verkligen attraherande eller hurdan?
Det är otroligt mycket att välja på, samt de flesta spelen kan du spela gratis på för att testa.

Nu kan detvara dags att anträda testa att spela avgiftsfria skraplotter, så vi väljer “Skraplotter”.


Klicka på bilden för att spela skraplott on-line på storvinstlotten 3WoW med bonus med svenskt bolag

Så dyker det upp texter som “Trio storvinst 1 000 000 kronor” “3WoW 10 000 000 kronor” – Tio miljoner kronor! Det är inte små pengar man man kan vinna.

Dessvärre är det så att när man lirar gratis, det heter för att ”Spela på skoj” – alltså med 0 kronor som prestation så blir alla “På skoj” vinster oxå 0 kronor.

Vi ska spela gratis skraplott så vi letar ordna på knappen “Spela på skoj >>” och klickar på den.

Jaså,cirka 100 annorlunda spel att välja på, 3WoW som lovar vinstmöjlighet på 11 000 000 kronor verkar lovande, men det spelet hoppar vi över nu, tänk om vi skulle vinna när vi bara ”Lirar på kul” !
.
Spelbolagen erbjuder inte möjligheten att agera avgiftsfritt på deras skraplotter online och övriga spel för att de är rara, inte heller bara för att gäster ska hava chansen att bilda sig i behärskad samt ro. Nej det är givetvis så att de vill att du så snart som genomförbart skall börja spela med riktiga pengar.

Men i slutändan har du fått chansen att lära dig att spela skraplott online på en mängd olika spel utan att det kostar dej ett rött öre. Samt det kanske är du som står på tur till en storvinst?

En liten varning om bonusar

Speciellt amerikanska spelbolag erbjuder bonusar med belopp så att man baxnar, men mitt tips som gäller alla spelbolag är att du skall söka opp det ”finstilta”.

50% belöning låter utmärkt, men kan ha ett maxbelopp på säg 2 000 kronor. Det riktigt luriga är ”omsättningskravet” som kan vara så mycket som 50 gånger. Det innebär att din belöning på 2 000 kronor skall omsättas 50 gånger, det vill säga 50 x 2 000 = 100 000 kronor. Tar du ut dina satsade pengar innan du omsatt 100 000 kronor så fryser din bounus in samt även eventuella vinster du fått med hjälp av bonuspengarna.

Men nu skall vi vara positiva samt ta hem en storvinst på skraplott on-line Let’s go!

Be the first to comment

Leave a Reply