Svenska lotter ska Svenska spelare hava

På spelbolagets Betssons hemsida kunde man för inte så länge sedan studera “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en lirare på Betsson på spelet “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en hemlig spelare i Norge den 24 september 2011.”

Symtomatiskt att den största jättevinsten på svenska lotter skall gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta inlägg på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska spelare hava”.
En aning tips till vetgiriga läsare.

Börja med att Agera gratis på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nära nog alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så raspa ett mängd lotter gratis först för att bli varm i kläderna samt lär dig utnyttja alla trix för att dränera spelbolagets kassaskrin.

HJÄLP, Jag har absolut vunnit 5 miljoner, så kopplas min dator ned?

Strömmen går eller din dator stannar absolut när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inget tips hur du kan agera, mera ett ansats att avhålla dig att skutt från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Anta att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet samt allt blir svart. Så istället för att hoppa kan det vara bra att kunna vad som händer när man lirar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spel själv (utan dej) och sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så svara ärligt på frågan: “Vilket är bäst, att placerad smackad därnere på trottoaren alternativt kunna kvittera ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då förklara automatskrap. Om man själv inte vill skrapa ruta för ruta kan man välja att spelsystemet skrapar åt sig. Blott betrakta skärmen samt se om man vunnit alternativt ej.

Men så kan man också justera multiskrap vilket innebär att systemet skrapar lotterna åt dej med ett förinställt värde, emellan 5 och 99 skraplotter. Då kan man slutta sig tillbaka i fåtöljen och blott kolla kontoställningen om det blir fördel eller minus.

Vi får antagligen önska på plus.

Hjälp (finns)

Inte blott att skrapa skraplotten utan mänsklig dylik.
Utöver instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spel kan du öppna en så kallad live chat, med andra ord kommunicera med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta eller om du inte har så bråttom kan du avsända ett email med dina frågor. Det går oxå fullständigt utmärkt att ringa till dem. De har 020- nummer som blott kostar ett lokalsamtal trots att supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Före du börjar agera på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar lite tid att surfa runt på en massa sajter, men kan premiera sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt övrigt, Svenska Spel är ett monopolföretag och traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här gäller inga odds, det finns bara en säker besegrare om man ser till dig som lirare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna skänker avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden diger.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medans Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska spelare / läsare – agera på svenska lotter, men hos rätt företag.

Be the first to comment

Leave a Reply