Dags att avbryta spela Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt företag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka summor skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Skrapa fram tre lika belopp och du har vunnit detta belopp. Mycket lätt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på annorlunda spelportaler.

Beroende på din ålder så vet du alternativt vet inte hurdan den tidens datorer såg ut.
Veritabla bestar som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara intressant att kunna att grundarna till företaget hade enorma problem att lansera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av verksamhet attraherar bakåtsträvare för detta var ju radikal att kunna se direkt om man vunnit alternativt ej.
Före de första Trisslotterna kunde man få avvakta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit eller ej.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska företagare som insåg att de behövde inregistrera sina spelbolag utomlands samt utnyttja Internets potential hade vi förmodligen blott haft den numera Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna skrapa.

Så låt oss ta glimt på hurdan en Trisslott kan se ut online
Trio var från begynnelsen spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel och ger fantastiskt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att anskaffa och 2 av 5 skänker vinst! Bakom hörnet lurar oxå chansen att bliva miljonär. Som på en vanlig trisslott skall du skrapa fram tre stycken identiska belopp samt det är detta summa du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna opp till 10 gånger dessa pengar – Men här slutar alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att spela med Svenska Spels Trisslott på papper alternativt Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på ark

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp samt vänta på din tur i kön
När det är din tur att köpa lotter säg att du är färsking och fråga om du främst kan få 10 gratislotter. När alla slutat skratta gå hem samt börja från Start igen.

Förvärva det antal lotter du vill ha, mycket dramatiskt det finns allmänt tre typer i butiken attt välja mellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att även om du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hurdan mycket du vill satsa på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får antagligen antaga att du går hem samt skrapar dän den skyddande latexhinnan i hemmets lugna hörn?

Då ska vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du gå tillbaka till spelbutiken om det var en småvinst (förmodligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten och förlorar på dem). Var det en större vinst måste du gå till banken alternativt posta lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “raspa i TV” får du vänta några månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara bekymmersam om det är första gången du vill experimentera på detta spel, börja agera totalt gratis.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i lugn och ro kan bilda sig alla förslag och trix hur man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen ger nya- samt återkommanmde gäster annorlunda varianter av bonusar, en belöning på mer än 100% är numera vanligt. Detta innebära att du dubblar de pengar du har att agera för och detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket arbete har lagts ner av spelbolagen att göra en snygg grafik samt ljudeffekter som passar till respektive spel.

Du kan själv kan bestämma insatsens storlek samt därmed ditt chansning, det är inte heller totalt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är totalt överlägsen. Alla tänkbara varianter finns, experimentera att mäta med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !

Be the first to comment

Leave a Reply