Varför ska jag spela lotter på nätet?

Jo, hurså spela lotter på internet när du lika gärna kan passa på att anskaffa ett litet antal Triss- alternativt Stortrisslotter när du ändå är på storköpet och handlar?


Klicka på bilden för Betssons lotter på nätet Erbjudande

Dumpa pengar i sjön

Finns det ett uttryck som heter och det är absolut det du gör när du handlar dina pappersskrap på storköpet.

Svenska spels skraplotter Triss samt Stortriss skänker usla vinstchanser

Jag går då och då ”runt” bland lite annorlunda spelbolag för att se vilka odds / chanser det är att vinna pengar hos de där. Inte alltid så lätt när de alla anser sig vara ”Vi är vackrast vi är bäst…”, men det har visat sig vara en bra förslag bese oddsen alternativt hurdan stor procentandel av spelade pengar som återbetalas till spelarna hos annorlunda spelbolag

Spela Triss hos Svenska Spel alternativt Trio online hos Betsson?
Här gäller inga odds, det finns blott en säker vinnare om man tittar på till dej som spelare – det är Betsson.

Vill du ännu dumpa pengar i sjön är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons skraplotter som bara finns online på internet innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap.

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medans Betssons Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att drygt 36% av Trio- skraplotterna skänker vinst – mer än en tredjedel!

Skillnaden i vinståterbetalning är diger

När man gräver lite till så upptäcker man att skillnaden diger i hur mycket de olika spelbolagen behåller av insatserna.
I en följd på 2 000 000 Triss-lotter från Svenska spel finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medans Betssons Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Det verkar vara mer intressant att prova på att agera lotter på internet nu väl? För Svenska Spel vill behålla merparten av spelade pengar själva inte utbetala dem till spelarna.

Agera gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nära nog alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Det finns över 100 varianter av skraplotter på nätet, så när du hittar en ny version du vill försöka, raspa gratis först så att du kan lära dig alla trix i lugn samt ro.

Du bestämmer själv insatsen på vissa lotter på nätet

Till skillnad mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på lotter på internet du lirar på. Detta innebära givetvis att ju högre prestation – skänker större möjlighet att vinna de stora pengarna.

Strategi – lotter på nätet

Som du vet så vinner man inte pengar vid var ny skraplott, så ett sista tips. Spela med en mindre insats ett antal gånger (du bestämmer själv hur mycket is i magen du ska hava) för att sedan förbättra insatsen när din magkänsla säger att “Nu är det dags!”

Det var en aning fakta om skillnaden emellan att dumpa pengar i sjön eller att agera på nätet där de riktiga pengarna finns. Nu är det upp till dig, i vilket fall Lycka till.

Be the first to comment

Leave a Reply