Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötmedel gjort av socker för i särklass bästa smak

Allt fler kolsyrar egen lemonad som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit stort på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Nu finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ca 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul igen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läsk som dricks en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön blir en ytterligare bonus.

Det finns bra anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och dessa bör doseras på ett vis som passar dej bäst. Därutöver så fungerar de bra med alla typer av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Osötad julmust med riktig julmustsmak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Med en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Innovativa sätt att bruka smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du anser att Julmust och Slush ej fungerar ihop.

Aromhuset, som även tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i webbshoppen allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Aromhusets trix för att mixa sockerfri slush på minuter fungerar lika bra med Zero Jumust

Bruksanvisning till egen sockerfri Cola Slush

Ta fram en mycket stark mixer med extra effekt
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar oxå vid fikaställe-servering i lägre skala.

läskkoncentrat

Det här är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en bra vara eller rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till kolsyrat mineralvatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är festligt att skapa personlig läsk och du kommer så småningom att märka att du kan göra den perfekta drycken på så vis. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med lite coolare inslag som apelsin.

Från läskkoncentrat så erhåller du en läsk som är helt unik, det existerar ett komplett sortiment. Därutöver så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på strösocker och på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

kolsyrat

Bubbla vatten hemma och använd aromer du aldrig tröttnar på

Eventuellt har du känt dig irriterad mitt i sommaren då du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte saluför. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att lessna på din personliga hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden omväxla stil och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Välj ut de smaker som du tycker om och med sortiment

När du köper läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens bjudning med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på smaken. zero julmustkoncentrat pris Det blir god dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.

Be the first to comment

Leave a Reply