Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

kolsyrat

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Det enda du behöver är en flaska med smaken. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. syrup till sodastreamer Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk blir godare än många andra. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.

Be the first to comment

Leave a Reply