Äntligen det lättaste sättet – hur man gör sockerfri slush hemma!

För att göra egen slush måste du lyckligtvis inte ha en slushmaskin utan endast en mixer. En god slush drink kräver bara koncentrat , is och vatten för att den ska bli god. Makeslush.com har recept man kan använda.com.

Dessutom kan du få en ice slush som är sockerfri om du bara använder dig av en essens som är utan socker.

Utan att använda en slushmaskin ska vi nu se hur man gör sockerfri slush. Med egen sockerfri slush kan du fortsätta leva nyttigt!

slushie

Bara ta fram en bra mixer och is om du ska göra egen slush.

På makeslush.com kan du hitta recept på sockerfria slush drinkar, något som annars är svårt att hitta online.com finns både och. Slushkoncentrat hälls i på slutet efter att du kört isbitar i en stark mixer. Då får du slush ice som smakar gott men som är helt sockerfri.

Hemmagjord slush kräver ingen särskild maskin om du bara har is och en bra mixer. När du väljer ett riktigt gott sockerfritt läskkoncentrat blir det perfekt slush. Tycker du om att det är sött så får du det men du slipper det onyttiga sockret.

Välj rätt typ av is för din mixer för att göra hemmagjord slush

Hur din slush blir hemma kan bero på vilken is du har. Med endast vanliga isbitar, hur gör man sin slush då? Slår du bara sönder isen till små bitar med mixern så går det bra. slush ice koncentrat 2 liter Har du för stora isklumpar kan det dock bli för svårt.

Det funkar bättre om du köper färdig is eller om du har dem i vanliga formar. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Med en stark mixer så behöver du inte en slushmaskin se först till att undersöka att den håller. Då du även vill använda den till annat så kan det vara bra att köpa en ny om din inte håller. På allt-fraktfritt och prisad finns en bra mixer.

Vill man ha ett gott sockerfritt läskkoncentrat så får man välja noga.

Det är enkelt att lära sig hur man gör sockerfri slush med rätt koncentrat utan socker när man ska göra egen slush. Det finns ju sockerfria slush smaker som inte alls är särskilt goda.

Att göra egen slush med koncentrat från Aromhusets sockerfria utbud är ett bra alternativ. Din slush blir fortfarande söt och god även om den är utan socker. Det går inte att misslyckas och det finns en blandning av smaker att prova.

Be the first to comment

Leave a Reply