Du vill ju att etiketterNA ska se bra ut

Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Det spelar ingen roll vilken produkt det handlar om.

etiketter

Du skapar fina etiketter med en etikettmaskin. Både företag och privatpersoner kan använda sig av dem. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter och papper.

Nu är det enkelt att göra etiketter

Du kan få dessa produkter utan att använda ett tryckeri. Du kan till exempel göra egna flasketiketter. Det finns ingen gräns för vad du kan skapa.

Via gs1.se kan du bygga egna streckkoder. Din personal kan läsa av streckkoden snabbare om den utformas på ett smart sätt.

allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång.
Enkla Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle och mängder av etikettformat finns billigast på dustin. Allt du behöver för att komma igång ingår.
Du får förhandla priset på Epson7500G. Det finns andra skrivare också men de kan ge dyrare utskrift per etikett.

Hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se kan du köpa gratis etiketter. Lägg in egen text och skriv ut.

Om man packar mycket så kan det vara bra att investera i en etikettmaskin. Produktionen halkar inte efter.

Etiketter som är enkla att applicera

Etiketter på rulle är bäst om du ska märka upp många saker samtidigt. Med en etikettdispenser är du på banan. Då är det enkelt att hålla ordning.

Det finns flera fördelar med egenhändigt komponerade etiketter.
Skriva ut det som behövs.
Skriv ut bäst-före-datum.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
För att få ett rimligt pris köper man fler och då kan limmet hinna torka. Då hinner man inte kontakta tryckeriet.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
Man slipper ta upp stora lager.

Det kan inte se ut hur som helst

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. När man designar en etikett måste man ha kunskaper om färg och typsnitt. Om du inte har tid att göra eget så kan du köpa själv.

Bara för att du gör det själv behöver det inte se dåligt ut. Om man bara använder rätt material så är det ingen fara. Det är svårt att upptäcka skillnaden.

En Epson7500G genererar dessutom bättre kvalitet än ett tryckeri kan göra. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

Etikettämnena på rulle från allt-fraktfritt håller pro-kvalitet. etiketter med eget tryck Om du vill massproducera etiketterna i en etikettdispenser så kan du göra det.

Om du har en egen etikettskrivare som Epson7500G kan du spara mycket pengar. Det här är också något som kan spara tid då det inte tar lång tid att lära sig hur man etiketterar på rätt sätt. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Designa snyggt och rätt

Att designa etiketter kan kräva viss hjälp ibland. Det är viktigt att det ser bra ut. Du kan använda specialprogram vid tillverkningen om du vill. Det blir finfint.

Be the first to comment

Leave a Reply