Gör egna såpbubblor med glycerol

Det är enkelt. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. När man blandar detta så har man det som krävs för gigantiska bubblor.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

Såpbubblor passar ju de flesta. Glycerin, vatten och diskmedel är allt som behövs.

Vill man så kan man ha i socker också. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Var hittar jag glycerin?

Man kan köpa i vanliga butiker men man kan få leta ett tag. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Det är bäst att handla online. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. Köpa glycerol Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Hur använder jag glycerin?

flytande

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det går bra. Det är samma sak med glycerinet. Det här är inget som man ska äta men det är det heller ingen som vill göra. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är bara att leka på.

Hur fungerar glycerinlösningen?

Börja med att köpa rätt redskap. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. Om du vill fördjupa dig kan du göra det online.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.

Be the first to comment

Leave a Reply