Kaffekapslar är bra att ha hemma

Få av oss kan tänka sig att leva utan kaffe. Det är svårt att dricka kaffe utan Dolce Gusto kaffekapslar. Se till att ha ett bra lager av kaffekapslar i din kapslar kaffemaskin.

Tänk på att ha rätt kapslar till kaffemaskin!

Vad gör du om du plötsligt står utan kaffekapslar till kaffemaskinen och lusten att dricka riktigt gott kaffe är så stark att du nästan kan svimma. Lita på det. En del är bättre än andra på att hantera kaffeabstinensen.

I nödfall kan du ju alltid ta fram ditt kokkaffe och dricka det. Men det blir inte riktigt som Nespresso Intenso direkt.

Kaffe är ju ändå kaffe även om det görs med kapslar till kaffemaskin eller inte. Kaffedrickande är en sällskapsaktivitet också.

Du måste helt enkelt planera bättre så att du inte står där med ursäktande min och säger till dina gäster att nu blir det näskaffe med mjölk efter maten. Om du inte kan servera det som du har utlovat så kan det bli en del besvikna miner här och var.

Så har du alltid kaffekapslar hemma

Med kaffekapslar hemma kan du alltid hålla alla glada. Variationerna är nästan oändliga.

nespresso

Ha alltid koll på ditt skafferi. Den som plockar ut kaffekapslar på måfå utan att veta vad som finns kvar ta en risk. Ett system kan vara att ställa ut förpackningen som har 5 kvar på diskbänken som en signal om att det är dags att beställa kapslar till kaffe.

Vissa använder anteckningsblock för att hålla koll. Där kan du dra streck för varje kaffekapsel. Då är det lätt att hålla koll. Du lär dig när det är dags att fylla på kaffekapslar till kaffemaskin igen.

När du ändå är i butiken för att handla nya kapslar kanske du upptäcker nya smaker. Oftast är priset på kaffekapslar lägre om man beställer online.

Shoppa på nätet

Om du vill köpa Dolce Gusto ska du kolla på nätet. Utbudet av kaffekapslar är mycket större online.

Handla allt under ett tak. Har du exempelvis provat Dolce Gusto Lungo än? Det mesta finns att köpa online.

Det är bra priser. De kändaste märkena är billigare online. Din plånbok kommer att tacka dig.

Skriv ned du ska köpa så att du inte glömmer bort det. cappuccino maskin Vissa butiker säljer kaffekapslar till kaffemaskin väldigt dyrt. Om du glömmer det så kan du behöva betala dyrt.

Upplevelsen av kaffe blir bättre om du provar nya smaker då och då.

Vissa anser att det är heligt att dricka kaffe. Oftast passar kaffekapslar de flesta maskiner. Om du alltid dricker cappuccino är det kanske dags att fundera på att beställa espresso kapslar när du ändå är igång.

Pausen från drycken som du alltid gör med din Dolce Gusto kapselmaskin kan också få dig att tänka i nya banor. Du kanske funderar på att köpa en perkulator? När kaffekapslar är slut finns det kanske andra nödlösningar som du kan ta till.

Låt det inte ta slut

Påminnelser är något vi alla behöver och idag är det enklare än någonsin att påminna sig själv om att beställa Nespresso kapslar och kaffekapslar till Caffitaly i tid. Tekniken är densamma i de flesta moderna maskiner.

Ha telefonens larm på. Det är enkelt att hålla koll på lagret av Nespresso kapslar. Meddelandet håller ordning på din lagerhållning.

Kanske kan du skicka ett mejl till dig själv. Alla har olika system. Låt alla välja en egen smak.

Ha alltid lagret påfyllt!

Kapslar måste det finnas. Fikastunden blir inte sig lik om det fattas kapslar med rätt kaffe i. Handla kaffekapslar redan nu!

Be the first to comment

Leave a Reply