Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

få

Hos allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Skor har också en bortre gräns. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla produkter är inte lika säkra att använda. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skon. Applicera ett lager. Det är det enda som behövs. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Om lukten fortfarande är kvar

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Prova att byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. doftborttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Byt så ofta du kan.

Även fötterna måste tas om hand. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.

Be the first to comment

Leave a Reply