Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

få

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Skor har också en bortre gräns. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Därför stannar lukten kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. ta bort äcklig lukt i skor Andra kan byta flera gånger om dagen. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Även fötterna måste tas om hand. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.

Be the first to comment

Leave a Reply