Ska du köpa Grönfri eller kanske koncentrerad Bensalkonklorid mot mossa?

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Idag har du många fina alternativ och det är lättare än någonsin att själv få bukt med mossa på tak.

hur

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är ingrediensen som fungerar mot påväxt

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. Det är ändå det verksamma ämnet Bensalkonklorid som gäller. Så fungerar det.

Medel som Bensaltensid eller Bensalkonklorid kan användas på trädgårdsplattor också.

Preparatet fungerar mot många olika angrepp

Att använda Prickfri eller Grönfri Proffs har ju flera skäl än att du vill att det hela ska se snyggt ut. Du kommer åt mögel snabbt och enkelt. Du får det rent och får bort sporerna som inte är nyttiga att andas in dag ut och dag in.

Medlet ska användas utomhus. Alla vet inte att man också måste behandla utomhusmöblerna.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Om du vill spara lite pengar på din takrengöring och annan rengöring av påväxt omkring ditt hus kan du köpa Bensalkonklorid och själv späda ut med vatten. ta bort mossa på tak Blanda ut det 32 gånger innan du använder det. Då avdödas all påväxt, även djuprotade lavar. Vädrets makter tar hand om det hela därefter.

Om du gör detta kommer du att ha en Biocid som verkar rengörande och som dessutom kan få bukt med annars svårutrotade svarta prickar. Påväxten dör.

Läs instruktionerna innan du drar igång. Det finns inget starkare än koncentrat.

Tänk på att använda rätt skyddsutrustning. Fråga i butiken vilken utrustning som du ska använda.

Be the first to comment

Leave a Reply