Vinn på avgiftsfri skraplotter utan att satsa en krona

Men främst en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning utav av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) utav samma vinstsummor.

Om detta sker vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal olika fason att vinna på ett kort.

Det är först sedan pappers- skraplotter introducerats online som spelbolag som Betsson samt övriga ger spelsugna möjlighet att prova avgiftsfri skraplotter.

Skraplotter är i en antal annorlunda utföranden och typer.

Samtliga lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram åtminstone en skraplott var som de marknadsför på annorlunda sätt.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de har ett ej genomskinligt ytskikt av plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen skall raspa med hjälp utav sin nagel, ett arbetsredskap eller som fallet är när man lirar på webben med så kallade digitala skraplotter, låta datorn göra det.

När plastskiktet har skrapats dän från lotten visar det sej om det är en vinstlott eller ej.

Om man jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Tretal, Tiokronorssedel samt Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så har några utav de populäraste på internet spelportalerna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt också det idag totalt omkörda Svenska Spel innehar kanske hundratalet olika varianter utav skraplotter.

Alla spelportaler offererar på lite olika sätt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon utav ovanstående hemsidor (med fördel nyttjar du Google för tillgängliga hela adressen).
Så väljer man någon utav alla de avgiftsfri skraplotter du tycker verkar vara fängslande.
Börjar raspa ruta för fyrkant för högst gastkramning eller om man har bråttom att vinna så väljer du alternativet “Skrapa alla” vari samtliga rutor skrapas direkt utav “datorn”.

Några utav fördelarna med att köpa skraplotter på internet är att det går fort och att det är lätt.
Samt – inte att förglömma -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens spelkonto.

Den spelande kunder som har en del “gamblerblod” i sej kan sedan välja ett val “Vinstfördubblaren” spom kan ge utmärkt klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när alla skrapade rutor har fyrklöver för detta kan ge vinster opp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt avsluta upp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre belopp du satsar desto mesta pengar kan man vinna.

Om man är nervig alternativt orolig att starta spela på webben så ska man kunna att de större spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har utmärkt hjälpfunktioner på sina portaler samt som om det ej räcker så kan du eposta alternativt ringa till deras stöd, somliga av dem innehar till och med så kallad “live chat” som är öppen dygnet runt.

Samtliga portaler på internet har jättehäftig samt attraherande grafik samt det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad på en gratis skraplott så bör din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är du så tursam med krastis skraplotter?

Antagligen måste man som en speciell anka bona upp en turkrona och bevilja den deltaga!

Be the first to comment

Leave a Reply