Bli ekonomiskt oberoende på en skraplott online

Att handla sin skraplott online blir allt vanligare. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, försöka vår lycka för en billig penning och hålla fantasier om finansiell frihet levande. Samtliga antagligen inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som fantiserar om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på efteråt år har det dykt upp allt flera. Tialotten är idag oxå aktuell, man vinner inte lika stora belopp, men insatssumman är däremot också lägre. De mesta av oss kan avstå från någon tiokronorssedel i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så inhandlar man främst en lott eller två (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medans övriga hellre suger på karamellen samt i det närmsta genomför en liten ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt utav det översta skrapskiktet är borta, övriga krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som genomförbart få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på internet så missar man själva skrapandet, burken tillverkar jobbet till en. Men man kan fortfarande välja hurdan man vill raspa fram sina rutor – en och en, eller allt på en gång. Man slipper oxå sitta och beskåda genom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan inhandla skraplotter på internet på ett flera hemsidor, till exempel svenskaspel. se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter. com och lyckoskrapet. com. Det finns hur många olika sorters skraplotter som helst och man tillverkar förståndigt i att kolla vinstodds, vinstplan samt – ja – lottpris innan man skall spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man kreerar sej en bruk att raspa lotter. Är man en del old school så kanske man diggar ritualen att gå ned till spelombuden en bestämd veckodag och inhandla ett predisponerat mängd skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hurdan den än tittar på ut – och önskar att det en attraktiv dag kommer att ge högsta vinsten, eller åtminstone ganska så mycket slantar.

För modernare folk är det smidigt att äga stillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och köper ina lotter där, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så har man allaredan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det innefattar vilken art av spelande som helst så är det viktigt att man har koll på sej själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor snabbt stora belopp och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just efterträdande lott alternativt spelrunda som har storvinsten. Flera promenerar i spelfällan och får svåra bekymmer – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sej ur beroendet.

Att handla en skraplott på webben då och då är givetvis noll fara och att få en avlagd spelsumma per vecka är en bäst förslag för att hålla koll på sina spelutgifter.

Be the first to comment

Leave a Reply