Skrapa fram storvinsten enkelt och enkelt med skraplotter på nätet

Skraplotter på webben är det nya sättet att försöka sin lycka. Många är vi som varje dag, vecka alternativt månad testar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det kanske exakt nu är vår tur – någon gång sker det ju!


Klicka på bilden för att spela 3WoW – den största skraplott storvinsten lotten

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en dylik kan man vinna toppen 2, 5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter vari man har möjlighet att multiplicera sin vinst med en, ett par eller tio gånger. Det finns många spännande vinstvariationer på Tretal skrap, en är att man får anlända till TV4: s Nyhetsmorgon samt skrapa en jättebricka där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Efter man började med TV-Triss så innehar över 200 folk blivit miljonärer i direktsändning.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det också tv-dragning som gäller. Som åtminstone vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja att få vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Tretal finns både i pappersvariant att inhandla hos spelombudet, men oxå på internet att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Tretal lotter finns det fyra typer – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa på svenskaspel. se, men det finns nu massor av fristående spelbolag som erbjuder mängder utav skojig skraplotter på webben.

Att på internet spela blir allt vanligare, ej endast rörande svenska skraplotter, utan alla typer utav spel. Det är både lätt och bekvämt att administrera sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn samt ro kan välja akt, nickname och lotter som känns korrekt. Man slipper stressen som kan bilda inne i en spelombudsbutik samt risken att man begår blunder är mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte kunna direkt om man innehar vunnit alternativt icke.

Att handla en skraplott på internet är ej dyrare än att inhandla den i affär. Man får ej riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en mängd annat bekymmer samt snart har man vant sig vid automatiken. Flera tycker till samt med att det är skönt att undfly raspa själva.

Man kan upprätta ett konto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket slantar som man känner att man vill spela för per vecka alternativt månad också väljer man då och då någon skraplott på internet att spela på.

Det är ja viktigt att man ej låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar däråt när de antagligen sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det innefattar. På grund av detta är det ett bäst tips att ladda sitt «spelkonto» med en speciell summa per månad och efter att göra klart för sej själv att det är denna belopp man innehar samt inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter vari med sina skraplotter online samt drar hem skraplott storvinsten, tänk vilken känsla!

Be the first to comment

Leave a Reply