För högst gastkramning satsa på skraplotter online på nätet

Det är bara knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fast då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men fortfarande är attraktiva och spännande. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap och sagt ”Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas dän. Skraplotter av ark har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig spänning, bättre möjlighet att vinna, snyggare layout och kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det bara ett val kvar – och det är att

Satsa på skraplotter online på webben

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp och du har vunnit detta.

Numera har forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 eller endaste opp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna fyrkant finns, eller som det också lanseras marknadsförs ibland att det inte är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- bildskärm – vinn massor av pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (igen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter online på nätet så har du som sagt hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt några xtra dramatiska funktioner.

· Skraplotter på papper får du aldrig spela gratis för att experimentera på eller lära dej.
· Här har du chansen att vinna opp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt och
· Pengarna finns på ditt konto omedelbart
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget eller
· Välja Skrapa alla och då sköter datorn detta åt dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att agera skraplotter på nätet är Betsson. Höga vinster, kul spel, garanterat inga bekymmer när man vinner samt de har mycket bra hjälpfunktioner online på nätet om jag blir osäker någon gång på hurdan ett spel fungerar. Betsson har till och med en online på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det gratis och sätt igång samt skrapa.

Be the first to comment

Leave a Reply