För maximalt spänning /vinstchans/ spela skraplotter på nätet

Det är blott föga 40 år efter att de första skraplotterna skapades – fixerad då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion utav forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Det gäller ju att inneha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men ännu är attraktiva samt dramatisk.

Hurdan flera är det inte som pustat ut sedan skrap samt berättat “Jag hade ett par rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta behöver skrapas bort.

Skraplotter av papper innehar sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man önskar ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals typer utav spel, då finns det bara ett alternativ kvar – samt det är att

Spela skraplotter online

Grundprincipen är samma som för skraplotter av papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt du innehar vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Numera har gamla forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 alternativt enda upp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men ana ej att dina chanser att vinna mer slantar har ökat blott för att denna fyrkant finns, alternativt som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på samtliga skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- bildskärm – vinn massor utav pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre kapital.

När du lirar skraplotter på webben så innehar du som berättat hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser och några tillägg xtra dramatisk funktioner.

* Skraplotter på ark får man aldrig spela avgiftsfri för att prova på alternativt bilda dig.
* Här innehar du chansen att vinna opp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt och
* Pengarna finns på ditt konto omedelbart
* Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
* Välja Raspa alla och då sköter datorn detta till dig (om man har bråttom att vinna)

Ett utav mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter på internet är Betsson.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga problem när man vinner samt de innehar mycket bra hjälpfunktioner online om jag blir diffus nåpgon gång på hur ett spel fungerar.

Betsson har till samt med en på nätet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar man på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det gratis samt fason igång och skrapa.

Be the first to comment

Leave a Reply