Spela skraplotter online om du vill vinna pengar

Yepp, det är bara när du spelar skraplotter online på Internet som du kan vinna redigt med pengar. Spelar du på Svenska spels Triss(-ta) Trisslotter så göder du blott statskassan, inte dig själv.

Skraplotter online vinner alltid i popularitet på marknaden för lotterier. Allaredan från början när spelen introducerades online har de haft enorm succe bland alla de spel som finns att tillgå.
Det finns flertal orsaker till den detta.


Klicka på bilden för Betssons Skraplotter online bonus

De är perfekta att raspa scraplotter inline är i hemmet

De ger en utmärkt nöje till en låg kostnad.
Men den största lockelelsen är antagligen de mycket stora vinsterna som delas ut.
Det finns ett enormt stort utbud av annorlunda typer av skraplotter att välja mellan som sport, casino samt fantasy bland många andra.

Alla spelbolagen ger nya- och frekventa besökare annorlunda varianter av bonusar, engångsbonus på ett visst summa och enormt vanligt nuförtiden att man får en procentuell belöning på det summa man sätter in på sitt konto.

Nuförtiden har de sprängt 100% gränsen, du får dubbla pengar att spela för.

Gratisspel finns för de allra flesta spelen så att man i lugn samt lugn kan lära sig alla nya spel hurdan de funkar och man vet absolut hur man skall spela för att få ut det mesta av dem.

Bestäm själv insatsens storlek

Det är inte totalt fel att det finns en chans att agera mjukt, från 5.50 kronor per lott ända upp till storsatsning på 225 kronor per lott. Du bestämmer alltså ditt chansning helt själv.

Jackpots på olika skraplotter online

Jackpottar på över 10 miljoner kronor lockar till spel är totalt säkert.
Tänk dej att få ett litet antal avgiftsfria skraplotter i något kampanjerbjudande och sedan skrapa lite samt få en avans på 100 miljoner – utan att du satsat ett enda öre!

Grafik, animeringar och ljud.

Alla skraplotter sm du hittar online är rena mästerverk (anser jag), fantastiskt mycket jobb har lagts ner av spelbolagen för att få en attraherande grafik, läckra animeringar samt ljudeffekter som är anpassade till respektive spel.

Experimentera en ny version av skraplotter online?

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill experimentera på ett nytt spel, börja agera totalt avgiftsfritt.

Om du stöter på bekymmer hurdan det hela funkar så har du en mängd av annorlunda hjälpmöjligeheter.

Instruktioner på skärmen som är gjorda för exakt det spel du vill experimentera, det finns live chat som är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Skicka ett mail alternativt om du har jättebråttom ring direkt till spelbolaget. Givetvis är alla denna hjälp helt kostnadsfri.

Var eljest kan du hitta spel eller lotterier med sådana möjligheter, stöd och odds att vinna riktigt mycket pengar?

Om du inte allaredan satt in pengar på ditt konto gör detta, bestäm hur mycket du vill investera per lott (anträd smått är mitt tips) det gör du lättas med + och – symbolerna samt börja skrapa.

Som du känner till så har du vunnit om tre likadan symboler dykt opp på en samt samma rad.

När du spelat ett antal lotter är det dags att bilda dej överkursen som finns för nära nog alla skraplotter online; Totala satsningar, Totala vinster, Agera max och specialfunktionen för de lata eller de som har bråttom att vinna; Auto Spel. Med Auto Spel kan du agera 5 tilll 99 gånger totalt automatiskt.

Jag önskar dig lycka till samt glöm inte att leta fram din gamla hartass innan du börjar spela.

Be the first to comment

Leave a Reply