Skrapa lotten – bli rik

I ett litet antal förut inlägg har jag lagt tyngden på några punkter som är viktiga om du vill skrapa lotten och bliva burgen.


Klicka på bilden för att skrapa lotten

OBS! Detta innefattar spel på internet, inte att skrapa papperslotter, vari innehar monopolet lyckats utesluta all konkurrens.

Den första punkten kan agera lite märklig, men är dessvärre sann.

Spela aldrig på monopolets Svenska Spels lotter.

Chansen att du är att bli rik minskar för varje krona du förlorar.

Svenska Spel har omkring 47% återbetalning av satsade pengar, medan de mesta andra innehar 95%. Mer än dubbelt så stor möjlighet om du ej lirar på Svenska Spel nämligen.

Den övriga punkten är egentligen så angelägen den oxå.

Skrapa lotten på webben på spelportaler som är alternativt deras bakomliggande bolag, alternativt i var fall delar ut sina vinster inom Europa.

I EU innefattar alltså (till svenska skatteverkets förtret) ett förbindelse att en avans som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas igen.

Lirar man däremot på exempelvis Amerikansk sajt så kan du, precis som pokerspelarna du säkert läst om, dubbelbeskattas samt det blir blott en fjärt kvar av din en gång så stora avans på din skrapade bit.
Visste du förresten, vad innefattar pokerspelarna att de måste taxera för sina vinster, men får ej avvika utav något när de förlorar?

Mystiska äro skattekontorens sätt, på min ära

Den tredje punkten verkar antagligen pessimistisk men ska du börja skrapa lotter kan det ändå vara en bra förslag.

Sätt upp en budget för att skrapa lotten

Behöver ej vara något komplicerat, säg att man blott sätter en maxgräns på xxx kronor som du får sätta in på ditt konto var dag, vecka alternativt månad.

Som bestämmer man själv samt innehar efter stenhård självdisciplin och överskrider den inte.
Det är ju tyvärr så när man skrapar lotter att man inte vinner ständigt.

Den fjärde punkten kanske avlägsnar en del av spänningen (först), men är kanske ett utav de bästa tipsen när man skall börja spela en helt ny art av raspa bit.

Använd möjligheten att gratis skrapa lotten

Samtliga spelportalerna offererar på (nästan) samtliga spel möjligheten att skrapa bit avgiftsfri.
Ett jättebra sätt att bilda sej spelets alla möjligheter i lugn och ro utan att det kostar ett litet antal slantar. Jag nyttjar det alltid själv för att placera opp min spelstrategi.

Vadå, vill man kunna den?

O. K då. Som du känner till så vinner man inte alltid.
På grund av detta satsar jag mindre summa, som jag förlorar, efter att provar jag lista ut hur många skrap jag behöver göra innan jag vinner.
Där satsar jag ett betydligt högre summa än innan.
Hitintills har det fungerat samt gett mig plus i kassan.

Den femte samt sista punkten, hurdan du får gratispengar att raspa för.

Håll ögonen starta sedan bonus.
Spelbolagen innehar börjat ge mer och mer i frikostiga belöning när man öppnar ett konto – eller sätter in mer på slantar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den stigande konkurrensen som är oss skrapare tillgodo.

Belöning på mer än 100% är ej ovanliga idag.

Till slutlig önskar jag dej en God Lott och ett Gott Nytt Skrap alternativt i varje fall att nästa gång man skrapar lotten vinner en miljon alternativt två.

Be the first to comment

Leave a Reply