Spela på dramatisk 3wow skraplott på webben

3WoW skraplott spelet är en skraplott som inget annat, samt är en av de mest populära på nätet spelen av ett mycket bra skäl – välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska sajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den första skraplotten framställdes med hjälp av manuella metoder för slumpmässiga val. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal annorlunda sätt att vinna på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord eller är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av online på webben skraplotter. Om du inte vill spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera spela på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att alla online på nätet spelsajter har chans att provspela totalt gratis. Du behöver inte vara nervös att spela, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelportaler samt räcker inte det så kan brukar det oxå finnas en supportfunktion.

Innan du börjar spela på ditt 3Wow spel, läs detta som delvis är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla

Om du känner dig osäker på hur spelet fungerar så kan du satsa ett mängd omgångar helt gratis. Då väljer du först att spela på prov.

Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten innan du börjar satsa med riktiga pengar.

Sedan är det bara att växla till situationen där du lirar för riktiga pengar samt välja hurdan mycket du vill investera med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen en ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du då riktig tur kan du ta hem enormt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en enorm storvinst på hela femtiofem kronor i månaden i femton års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så lite som 5,50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med på nätet spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 tusen kronorna var månad så bör också din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply