Spela spännande 3wow skraplottskraplott online

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som inget andra, och är en utav de mest populära på nätet spelen utav ett mycket gott anledning
– välj korrekt kort och man kan vinna den fantastiska summan utav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska portaler, på en del utländska kan man vinna mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med hjälp utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.
Om detta händer vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal olika sätt att vinna på ett kort.
Övriga skraplotter blanda in matchande symboler, bilder alternativt ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på internet skraplotter.

Om du inte önskar spela 3WoW kan man hos de större spelbolag välja bland en mängd övriga skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med flera flera.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar man trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina varje trissvinster.

Ett bra sätt att prova spela på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att samtliga på webben portaler har möjlighet att provspela helt avgiftsfri.
Du behöver inte vara nervös att spela, nu innehar samtliga spelbolag asbra “hjälp – information” om varje spel på sina portaler samt räcker inte det så kan brukar det också existera en supportfunktion.

Innan man börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om du känner dig osäker på hur spelet fungerar så kan du spela ett mängd omgångar helt gratis.
Då väljer man först att spela på kul.

Då kan du raspa hurdan mycket man önskar så att man känner dig i hemmet med lotten före man börjar spela för riktiga slantar.

Efter är det bara att alternera till situationen vari man spelar för riktiga slantar och välja hur mycket man önskar investera med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer man en skraplott av de tio som är att välja mellan samt skrapar, antingen ett ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans fortare.

Om du vinner kan man efter att skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig lycka kan man vinna riktigt mycket stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så en del som 5, 50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna.

Därjämte är det en jackpot på ej mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt lyckosam!

Att samtliga spelportaler med på nätet spel, inte bara 3WoW, innehar jättesnygg grafik tillverkar inte spelen mindre spännande, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad så borde även din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply