Vågar du experimentera annorlunda spel på nätet?

Samma gamla visa, satsar man inget kan man inget vinna.
Som de flesta andra så köpte vi varsin trisslott till familjen i stort sett varje gång vi var samt handlade på stormarknaden.

Alltemellanåt vann vi 25, 50 till samt med 75 kronor någon enstaka gång. Och precis som spel är upplagt så bytte vi vinsterna mot nya trisslotter tills lotter samt vinstpengar var slut.

Så fick jag höra talas om att det fanns flertal spelbolag som erbjöd skraplotter med spel på internet – samt detta var viktigt – utan så genomusla vinstvillkor som Trisslotterna från svenska Spel erbjuder utan med dubbelt så bra odds.


Klicka på bilden för spel på nätet med svenskt bolag

Jag började, som den försiktiga general jag är (hmmm) att agera lite olika skraplotterier ”På kul”, med andra ord totalt gratis.
En totalt briljant möjlighet att experimentera på en aning annorlunda spel utan att behöva chansa några pengar! Inte en möjlighet att Svenska Spel skulle experimentera något dylikt med sina ganska trista pappersskrap.

För att du ska kunna agera om riktiga pengar, nämligen inte bara skrapa gratislotter – även om det kan vara nog så roligt samt spännande – så är det riktiga pengar du vill få ut av lotteriet.
Så efter ett tag ville jag vinna riktiga pengar, inte bara ”på skojpengar”, så det var dags att sätta in riktiga på mitt spelkonto.

Okej det kändes det lite skakigt i början att överföra pengar från mitt konto till ett spelbolags. Men jag hade kollat på Internet före samt kunde inte hitta någonting om att folk hade blivit blåsta på sina pengar.

Åtminstone inte av något ”svenskt” spelbolag, tvärtom alla verkar mycket nöjda med den service samt support de fått.

Belöning – spel på nätet

Det var inga som helst bekymmer att överföra pengar ehuru det faktiskt handlar om världsomfattande överföring vilket innebar att det tog några nervösa dagar innan pengarna fanns på kontot.

Fast då hade de däremot dubblats tack vare att detta spelbolag, som de flesta andra, erbjöd en startup belöning på inte mindre än 100%.

Verified by ……

Glöm inte att kolla att ditt betal-/kreditkort är ”Verified” annars går det inte att göra någon överflyttning. Ditt kredit- alternativt kontantkort kommer att belastas med en debitering på mellan 1,5 och, 2,25% av det överförda beloppet, mindre procentsats ju högre belopp du överför. Bankerna har ofta satt ett maxbelopp på hur mycket som går att flytta, för VISA innefattar detta oftast max 8 000 kronor per dag

Förutbetalda kort

Detta är något som kommer mer och mer tack vare att online betalningar ökar stadigt. Det behövs rappa och säkra fason att göra sina betalningar på. Fördelen för dej är att du slipper avvakta på att dina överföringar skall noteras efter några dagar på ditt konto. Med dessa kort går det direkt.

Ehuru de två metoder jag beskrivit här är garanterat säkra för att göra en online betalning för spel på internet, blott du hittat rätt webbadress samt inte råkat ut för Phishing (Nätfiske).

Men ett smått varningens ord som inte blott gäller att betala för spel på internet utan alla betalningar online: “Inga spelbolag eller banker begär någonsin via email att få dina bank- eller kontokortsuppgifter sända till sig, får du ett sådant mail är det solklart ett Phishingförsök.”

Dessa skall polisanmälas men om det nyttar till något är jag dubiös om.
I vilket fall ska du inte ens svara på sådana email för då har du verifierat att din emailadress finns.

Vi kanske se’s därute i cyberrymden, vem vet?

Be the first to comment

Leave a Reply